Live musiikkia
la 26.08.2023
Venetsialaiset
Klo 17:00 | K18

Legendaariset Koivurannan venetsialaiset valtaavat oulujokirannan elokuun viimeisenä viikonloppuna! Esiintymässä Jarmo Kantola, Mustana Band ja Southfork Sound Machine.

Hyvä ruoka, juoma ja ohjelma takaavat ikimuistoisen lopetuksen kesäkaudelle 2023.

BBQ-tyylisiä grilliherkkuja tarjolla klo 22 asti

Luvassa on siis kiistatta vuoden parhaat bileet!

OHJELMA:

17:00 Portit avataan
17:30 Jarmo Kantola (part 1)
18:30 Jarmo Kantola (part 2)
19:30 Mustana Band (part 1)
20:30 Mustana Band (part 2)
22:00  Southfork Sound Machine (part 1)
23:00 Southfork Sound Machine (part 2)

–       Kaikki pidätetään, myös oikeudet muutoksiin
–       Jossain välissä ammuma aika näyttävän ilotulituksen. Ajankohtaa emmä paljasta, pittäähän se jokin yllätyskin olla. Mutta tulemalla ajoissa paikalle, et voi välttyä näkemästä sitä!

SOUTFORK SOUND MACHINE

Pitkän odotuksen jälkeen paluun tekevä Southfork Sound Machine tarjoilee rakastetuimmat kasarihitit, harvinaisempia helmiä unohtamatta.

 

MUSTANA BAND

Mustanan musiikki menee niin päähän kuin lantioonkin ja bändin monipuolinen, tyylitajuisesti kasattu ja huolella sovitettu ohjelmisto päästää laulusolisteina toimivien Junnu Sippolan, Nina Valkaman ja Markus Aallon äänihuulet kunnolla oikeuksiinsa. Kolmimiehiset puhallin- ja rytmisektiot täydentävät bändin soundia välillä lattarihenkisemmin, välillä muusta rytmimusiikista lainaillen ja kokonaisuus groovaa lailla villiintyneen hirvilauman. Carlos Santanan tuotannon versioinnista liikkeelle lähtenyt musiikillinen seikkailu ei ota päättyäkseen.

 

JARMO KANTOLA

Vuonna 2014 The Voice of Finlandissa säväyttänyt Jarmo Kantola tarjoaa laajan kattauksen eri vuosikymmenten helmiä. Michael Monroen tiimissä kilpaillut artisti on tunnettu vaikuttavasta laulusoundistaan sekä taitavista otteista kitaran varressa. Paikalle kannattaa saapua heti klo 17, sillä tätä et halua missata!

 

LIPUT: 20€
Venetsialaiset