Live musiikkia
ti 30.04.2024
Koivurannan WAPPU
Klo 12:00 | S
Koivurannan kesäkausi käynnistyy vappuaattona.
Tervetuloa viettämään vappua Koivurannan Kahvilan aurinkoiselle terassille 30.4. klo 12.00 alkaen, satoi tai paistoi!
Vappuaattona Tekaritorwet valtaa Koivurannan kahvilan terassin klo 16:30, odotettavissa enemmän kuin vain perinteistä vappumusiikkia.
Vapun aukioloajat:
30.4 klo 12:00 – 20:00
1.5 klo 12:00 – 18:00
TEKARITORWET
30.4 klo 16:30
Tekaritorwet, eli Teekkaritorvien senioripumppu on perustettu siitä ajatuksesta, että miksi lopettaa hauskanpito, kun voi vain vaihtaa nimeä ja jatkaa soittamista!
Tämä ryhmä, joka koostuu Teekkaritorvien entisistä ”ei enää niin nuorista mutta sitäkin eloisammista” soittajista, tuo lavalle elämäniloa ja muutaman ryppyisen nuotin – mutta älä anna sen hämätä. Nämä konkarit, jotka lasketaan noin 15 soittajan tarkkuudella, ovat valmiita räjäyttämään pankin, tai ainakin Koivurannan kahvilan, tulevana vappuna.
Tekaritorvien ohjelmisto on kuin suoraan aikakoneesta, suodattimena käytetty vain parasta 70-, 80- ja 90-lukujen Teekkaritorvien settiä. Kuvittele sekoitus juomalauluja, ikivihreitä sävelmiä, swingiä, kellastuneita teekkarilakkeja ja oluen tuoksua.
Tämä musiikillinen aikamatka ei pelkästään tuo nostalgiaa; se saattaa jopa saada sinut googlaamaan, mitä ”floppy disk” tarkoittaa.
Tänä vappuna, kun Tekaritorwet valtaa Koivurannan Kahvilan terassin, odotettavissa enemmän kuin vain perinteistä vappumusiikkia. Odota spektaakkelia, jossa soittajien into ja energia tarttuu yleisöön paremmin kuin vapputarra haalarin kylkeen.
Valmistaudu nauramaan, tanssimaan ja ehkä jopa liikuttumaan, kun nämä tekarit näyttävät, ettei soittamiseen ole ikärajaa – vain asennetta ja kykyä nauraa itselleen. Koivurannan kahvilassa ei siis juhlita vain vappua, vaan myös sitä, että hyvä musiikki ja huumori eivät vanhene koskaan.
LIPUT: Vapaa pääsy
Koivurannan WAPPU