Live musiikkia
pe 24.05.2024
Cocktail Cats Ensemble
Klo 18:00 | S
Yli kymmenen vuotta ja kaksikymmentä naista – a cappella -kokoonpano Cocktail Cats Ensemble esiintyy Koivurannan tunnelmallisessa pihapiirissä keväisen perjantain alkuillassa 24.5. Kokoonpanon ohjelmisto koostuu englanninkielisestä kevyestä pop- ja rock-musiikista, balladeja, elokuvamusiikkia ja perinteisempää jatsia unohtamatta.
Koivurannan kuulijoille on luvassa noin tunnin setti, joka koostuu viime syksyn glamouria tihkuneen Way to the Stars- koko illan konsertin kappaleista sekä aiemmin kuoron esittämistä helmistä. Sovituksia kuullaan mm. artistien Adele, The Beatles, David Bowie ja Queen kappaleista.
Vuolle-opiston yhtyelaulukurssin myötä vuonna 2012 perustettua kuoroa on kuultu vuosien varrella niin sen omilla keikoilla kuin seudun kulttuuritapahtumissa, kuten Nuotin vieressä on tilaa -kuoropäivässä Oulun juhlaviikoilla. Cocktail Catsin kymmenvuotistaivalta juhlistettiin pitkällä konsertilla keväällä 2022. Tänä keväänä kokoonpano vieraili Helsingin Musiikkitalolla Choirs for the Ecocide Law’n järjestämässä Let’s Change the Rules! -konsertin tuhannen laulajan suurkuorossa. Kuoron vetovoimasta kertoo se, että alkuperäisen kokoonpanon laulajia on edelleen mukana. Kuoroa johtaa Enni-Maria Lämsä.

VAPAA PÄÄSY

Ei ikärajaa

Kesto n. 1 h, ei väliaikaa

Cocktail Cats Ensemble